Suntrail camper: gaan en staan waar jij wil

Zin om er op uit te trekken? Bijvoorbeeld om met een stel vrienden nu eindelijk dat outdooravontuur te beleven? Of wil je met je jonge gezin juist een beetje van alles in 1 vakantie stoppen: stad, strand en stilte? Huur dan bij Suntrail een camper en ga en sta waar jij wil!


Gemakkelijk en comfortabel

Met onze compacte Mercedes Merlet ben je namelijk snel gemakkelijk onderweg en heb je je comfortabele slaapplaats altijd bij de hand. Het enige waarvoor je zelf zorgt zijn je kleding en eventuele sportmaterialen. De rest regelen wij. Zo vertrek je met een volle tank, hangt de eventueel bestelde fietsendrager reeds op de bus en hebben we de koelkast al een beetje voor je gevuld.


Korte roadtrip of een maandje toeren

Omdat we snappen dat het juist zo lekker is om zonder al te veel gedoe er toch even uit te zijn, hebben we het huren van onze Suntrail camper heel eenvoudig gemaakt. Geen moeilijke contracten, wel een gemakkelijk reserveringssysteem en ook nog eens de mogelijkheid je suntrail wat te upgraden met bijvoorbeeld extra stoelen en beddengoed. Hoelang je gaat is aan jou: het huren van onze camper kan in het hoogseizoen vanaf vijf dagen. In het laag seizoen kun je al vanaf drie dagen lekker weg.