Over ons: het Suntrail team

Natuurlijk is het altijd goed te weten van wie je iets huurt. Daarom stellen we ons graag aan je voor.


Wij zijn Maurits Monnereau en Berry van Beek. We houden van avontuur... Niet alleen op de weg maar ook van de weg. Berry zit elke zaterdag op de mountainbike en Maurits is van het hiken. Onder andere De Hoge Veluwe, de Posbank en Montferland zijn veel bezochte natuurgebieden door ons.


Survivalgevoel

We boffen met die natuur zo dichtbij, maar soms wil je wat anders. Een nieuwe fietsroute, een ruiger wandelgebied. Meer avontuur dus. En wat is nou avontuurlijker dan dat te doen met een camper? Je kunt gaan en staan waar je wilt en houdt ondanks dat je niet op de grond slaapt wel het survivalgevoel vast. Alleen….huren kan zo’n gedoe zijn, bleek toen we zelf een keer een camper wilden gaan huren. Ver van tevoren boeken, een enorm ding meekrijgen. Wij hebben het liever praktisch en flexibel.


Toen er vijf prachtige in nieuwstaat verkerende Mercedes Merlet busjes op ons pad kwamen, keken we elkaar aan en dachten hetzelfde: ‘is dit niet een mooi formaatje voor een praktische camper?’ Van het een kwam het ander. Met een praktisch interieur gemaakt van A-kwaliteit materialen en het exterieur gespoten in onze huiskleur Libelle groen staat onze Suntrail camper klaar om ook jou te laten genieten op je roadtrip. Dit doen we samen met Marcel. Hij is onze Chief Technical Officer en zorgt ervoor dat de campers in topconditie zijn. 


Servicedesk

Als je contact met ons wilt, omdat je bijvoorbeeld vragen hebt over de Suntrail camperverhuur, dan kun je op werkdagen met ons bellen via onze Servicedesk. Vraag even naar Berry of Maurits. 


Tips?

We zijn trouwens erg benieuwd naar jouw avontuur met Suntrail. En heb je tips? Ben je bijvoorbeeld mooie plekken, gave fiets- of wandelroutes, een sublieme visplek of een super surfspot tegengekomen? Deel dat dan met ons en andere suntrailers. Lekkere maar simpele gerechten, spannend leesvoer en andere camperzaken zijn ook welkom hoor! Zo begint het avontuur al voordat je boekt en kun je nagenieten als je weer veilig thuis bent... Ondertussen zitten wij zelf ook niet stil en gebruiken we Social Media om toekomstige Suntrailers mee te nemen op ons avontuur. Kortom, laten we elkaar inspireren en van elkaar leren. Au revoir, Tschüss, Adiós, Hejdå,