Sweet Dreams: slapen en relaxen in je camper


Het voordeel van een camper is dat deze niet alleen je vervoermiddel is, maar ook je verblijf. Niks geen gezoek naar een schone hotelkamer, een goede ondergrond voor je tent of een vakantiehuisje waar je verplicht bent van te voren aan te geven hoelang je blijft.
Lekker slapen en relaxen

'Camperen' is vrijheid blijheid.  Het enige wat je nodig hebt is een (parkeer)plaats waar je mag staan. Onze Suntrail camper is ingericht om twee volwassenen en twee kinderen vakantie te laten vieren. Als je de twee voorstoelen namelijk richting de zithoek draait, creëer je een zithoek om met zijn vieren lekker te relaxen. Diezelfde zithoek bouw je dan 's avonds om tot een tweepersoonsbed. Met het uitklappen van het dak heb je nog eens twee slaapplekken.


Buiten onder de luifel

Omdat we er vanuit gaan dat je graag buiten zit tijdens je suntrail hebben we alvast een klaptafel en twee klapstoelen voor je ingepakt. Een uit te rollen luifel zorgt ervoor dat je ook bij felle zon of een spatje regen nog lekker buiten kunt toeven met je bordje eten, je boek of je tablet.


Suntrail houdt van schoon en stofvrij: over huisdieren en corona

We willen graag iedereen laten genieten van een ontspannen vakantie. Dus ook mensen met allergieën voor dieren en huisstofmijt. Daarom kunnen eventuele huisdieren niet mee op jouw Suntrail vakantie en maken we de camper van tevoren grondig schoon. Nu met corona geldt dat we de camper niet alleen met een sopje schoonmaken, maar deze ook reinigen met ontsmettingsmiddel.